Liv i Vinje

Det blir rock i Vinje

Vinjerock i Valdres tar et års pause, men fortvil ikke. I Aasmund Olavsson Vinjes hjembygd, Vinje i Telemark, blir det festival også neste år. På en nedlagt bensinstasjon.

Festivalen Bøgrend Autofest, som i fjor trakk nærmere 700 mennesker til en nedlagt bensinstasjon i Vinje i Telemark, gjentar suksessen og arranger festival også neste år. Under årets festival stod hele 14 ulike artister på scenen, deriblant kjente navn som Valkyrien Allstars, Odd Nordstoga, Amund Maarud. Festivalen ble til i løpet av to måneder i løpet av sommeren, og ble fullt og helt drevet på dugnad.

- Responsen på årets festival fra publikum, artister, presse og ikke minst folk i bygda har vært over all forventning. Det har vært en enorm vitamininnsprøytning og har inspirert oss veldig til å fortsette med festivalen, sier festivalgeneral Asgaut Bakken.

5. – 7. august neste år er det duket for historiens andre utgave av Bøgrend Autofest, og gjengen bak festivalen lover mer moro.

- Vi er allerede i gang med programmet for neste år, og de første artistene slippes rett over nyttår. Da starter også billettsalget for neste års festival, sier Bakken.

 

Inviterer Vinjerock til samarbeid

Til de som hadde tenkt seg å ta turen til høyfjellfestivalen Vinjerock (1060 moh) i Valdres, har festivalgeneral Bakken en klar oppfordring:

- Ta turen til Aasmund Olavsson Vinjes hjembygd Vinje i Telemark (575 moh). Her får dere fantastiske kort- og langreiste artister samt lokalprodusert mat og drikke, ikke fullt så høyt over havet.

- Og dersom gjengen i Vinjerock har lite å ta seg til det neste året, står våre dører vidåpne for et samarbeid, avslutter Bakken

Bøgrend Autofest går av stabelen helga 5. - 7. august 2011.

KONTAKT:

Asgaut Bakken - 97 14 30 66 - for intervju, kommentarer

>> BILDER KAN LASTES NED I DENNE LINKEN:

http://www.havresekken.no/Bogrend_autofest_2010_bilder.zip

>> VIDEO FRA ÅRETS FESTIVAL LIGGER HER:

http://www.youtube.com/watch?v=tn-uTTnS4yU

 

Om Bøgrend Autofest

Bøgrend Autofest ble for første gang i august 2010, og blir arrangert på den nedlagte bensinstasjonen Bøgrend Auto i bygda Bøgrend i Vinje i Telemark. Drifta av stasjonen ble lagt ned for nærmere 10 år siden, har siden den gang blitt brukt som lager for det lokale Røde Kors. I år grep konsertforeninga Havresekken og bygdemobiliseringsprosjektet Liv i Vinje sjansen, og bestemte seg for å pusse støv av den gamle stasjonen. Festivalen hadde i år 14 artister på scenen, og nærmere 700 besøkende.

Under årets festival stod følgende artister på scenen:

Odd Nordstoga & Ingebjørg Harman Bratland, Valkyrien Allstars, Morudes (Amund & Henrik Maarud), Aasmund Nordstoga m/ Abildsø Spelemannslag,  Phone Joan,  Meadows & Io , Ukulelecompagniet , Judas Booth (Erlend Kaasa), Lars Underdal & Øystein Romtveit, DJ Sissyfus, Napoo, Picidae og Aasne Vinjerui. I tillegg hadde Ronny Haugland sitt bingoshow.

Om Havresekken

Havresekken er en nystartet konsertserie i Oslo som lager musikkfest en kveld i måneden. Havresekken er et sjangernøytralt musikalsk troll-i-eske-konsept, hvor du får presentert artister du ikke veit du liker, på steder du ikke visste du kom til å trives. Til nå har følgende artister havnet i Havresekken: Haust, Morudes (Henrik og Amund Maarud), Ontz, DU, Duo, Post, Colo Cissokho, Per Gudmundson og Ola Bäckström, Phone Joan, Tore Andreas Solheim, Rolf-Erik Nystrøm, Droolian & Zeps, Napoo, Skaidi, Ingebjørg Harman Bratland, Center of the Universe, Deathcrush, Javid Afsari Rad, My Little Pony og Kong Sverre.
www.havresekken.no

Web Design: kandesign

elektronik sigara

film izle

vpills